Europese verkiezingen 6 juni 2024  
Na de gemeenteraadsverkiezingen en de landelijke verkiezingen stellen we nu ook voor de Europese Verkiezingen van 6 juni aanstaande het clubhuis ter beschikking als stembureau. Het clubhuis is op deze dag gewoon voor alle leden geopend, maar nu kan je dus ook gemakkelijk voor of na het tennissen of padellen je stem uitbrengen. Dat kan van 7.30 u tot 21.00 u. Voor meer informatie kan je terecht bij Jan-Jozef Beerens door een email te sturen naar secretaris@ltctriomf.nl    

55+ Toernooi Tennis & Padel
Op donderdagmiddag 30 mei a.s. van 13.00 tot ca. 18.00 uur organiseert de 55+ Commissie een gezellig Tennis & Padeltoernooi. Er kan worden ingeschreven voor tennis ófpadel. Voor tennis kan je inschrijven bij Leo Vermeer via leovermeer@hotmail.com en voor padel bij Fred Valkenburg via valkenburgf@gmail.com Vergeet niet je sterkte door te geven. Na afloop van het toernooi worden de deelnemers voorzien van heerlijke hapjes* (* drankjes zijn voor eigen rekening) en live Jazzmuziek.

Mocht je geen partner hebben, dan zullen wij ons best doen deze te vinden, maar garanderen dat het lukt kunnen we helaas niet. Uiteraard hopen we op een goede opkomst en mooi weer! 

Met vriendelijke groet, 
De 55+ Commissie

PS: Als je een gediplomeerd BHV’er bent, dat dan ook graag doorgeven.

Ladies Day Tennis & Padel
Het jaarlijkse onderonsje voor alle dames van Triomf staat op de agenda voor 15 juniaanstaande; Ladies Day. Thema dit jaar is Wimbledon en de dresscode is natuurlijk ‘white’ of iets met een Engels tintje eraan.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 – 13.30 Ontvangst met een welkomstdrankje
13.30 – 16.30 Wedstrijden tennis en padel (iedereen speelt 2 rondes van 45 minuten)
16.30 – 18.00 High tea / High wine

Aanmelden kan bij marjoleinschimmel@hotmail.com en de kosten bedragen €12,50 p.p.

Holland Special Packaging Clubkampioenschappen LTC Triomf 2024

Tennis én padelliefhebbers opgelet!  Inschrijven voor de Holland Special Packaging Clubkampioenschappen 2024 is nu mogelijk! Het toernooi gaat plaatsvinden van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni. Je kunt aan maximaal twee categorieën deelnemen. Dit kan alleen tennis of padel zijn, maar ook tennis én padel.  We hanteren, voor zover mogelijk, een poulesysteem zodat iedereen minstens twee wedstrijden speelt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de commissie besluiten om speelsterktes/categorieën samen te voegen. Het kan ook voorkomen dat je twee wedstrijden per dag speelt. Uiteraard proberen we dit zo goed mogelijk voor iedereen te plannen. 

Toernooi specificaties– KNLTB toernooi 
– Padelonderdelen: HD / DD / GD (leeftijdsgroepen 17+) 
– Tennisonderdelen: HE / DE / HD / DD / GD (leeftijdsgroepen 17+) 
– Inschrijfgeld is € 12,00 per persoon per onderdeel 
– Ook dagleden kunnen deelnemen!

Inschrijven: klik hier 

De inschrijving sluit op zondag 16 juni 2024 om 23.59 uur, dus zorg dat je er op tijd bij bent!  Hopelijk tot over een paar weken! 

Sportieve groet, Holland Special Packaging Clubkampioenschappen commissie

Haringparty!!
Heerlijk smullen van Hollandse Nieuwe, het kan op 4 juli aanstaande vanaf 16.30 uurtijdens de inmiddels traditionele haringparty van Triomf. Alle seniorleden (met of zonder partner) zijn uitgenodigd om onder het genot van een drankje, wijntje, biertje, frisje of wellicht een korenwijn te komen genieten van de nieuwe haring, die wordt aangeboden door de club in samenwerking met de Hoeksche Vis & zeebanket. We verwachten weer een terras vol gezelligheid! Geef je uiterlijk 30 juni a.s. op via een mailtje naar leovermeer@hotmail.com.

Pubquiz voor de Roparun
Op 9 mei vond in ons clubhuis een pubquiz plaats. De opbrengst was voor het goede doel, de Roparun. Het Etappe 12 Roparun team heeft deze avond georganiseerd. Namens dit team meldde Etienne Lucas ons het volgende:

“De pubquiz voor de Roparun was zeer geslaagd. Met onder andere een wijnproeverij, een veiling en het geld dat de deelnemers moesten betalen om mee te doen, hebben we zoveel mogelijk inkomsten voor het goede doel – de palliatieve zorg voor mensen met kanker – binnengehaald. Om nog wat extra inkomsten te genereren zat op de kassa van de bar een knop ‘toeslag Roparun’, daarmee hebben we voor elk verkocht drankje of snack een euro extra gerekend. Dit laatste initiatief leverde het mooie bedrag van 176 euro op.”

Padel voorjaarscompetitie 2024
Voor de meeste padelteams zit de voorjaarscompetitie er weer op. Een enkel team heeft nog een inhaalwedstrijd gepland staan, maar voor bijna alle teams staat de uitslag vast. Dit voorjaar deden we met totaal 32 teams mee. Hiervan zijn 5 teams zeker van het kampioenschap, dus zij mogen het volgend voorjaar een klasse hoger gaan proberen. De kampioenen zijn de teams van captains Dean Ton, Pieter Hofman, Max Veldman, Michel Poos en Rogier van der Hoeven. Allemaal van harte gefeliciteerd met de 1e plaats!

Padel zomercompetitie 2024
Op 7 juni start op vrijdagavond de padel zomercompetitie. Hiervoor zijn 10 teams ingeschreven, die allemaal dit voorjaar uitgeloot waren voor de vrijdagavond. Op zaterdag en zondag doen we niet mee, zodat die dagen de recreanten ook ruim de mogelijkheid hebben om een baan te boeken. In het najaar gaan we wel weer zowel op vrijdag als zaterdag en zondag meedoen. Je kan je vanaf nu bij mij inschrijven. Nieuwe teams en teams die in 2024 nog niet op de vrijdagavond gespeeld hebben, hebben uiteraard voorrang voor deze avond. Tenslotte: Het is natuurlijk altijd weer een hele klus om alle teams in te schrijven, en vooral om het op de wedstrijddagen soepel te laten verlopen. Met zoveel competitieteams zou het fijn zijn als er wat meer mensen voor de competitiecommissie beschikbaar zouden zijn, zodat we de taken met name tijdens de wedstrijddagen zouden kunnen verdelen. Dus lijkt het je leuk om mee te denken en te helpen, laat het me even weten. marjovanderwel@gmail.com

Bardiensten
Met eventuele vragen over je bardienstinschrijving kun je voorlopig terecht bij Marjo van der Wel. Je kunt haar mailen op dit adres: marjovanderwel@gmail.com Zoek je een invaller om jouw bardienst over te nemen? Op de website van Triomf bij club-bardienst staat een actuele lijst met jongeren, die je kunt bellen, mocht je onverhoopt een geplande bardienst niet kunnen vervullen.

Kalender 2024
1 april t/m 14 juni Voorjaarscompetitie Tennis 
5 april t/m 20 mei Voorjaarscompetitie Padel
30 mei 55+ Toernooi tennis & padel
15 juni Ladies Event
22 t/m 30 juni Clubkampioenschappen Tennis & Padel
4 juli 16.30 – 18.00 uur Haringparty
31 augustus t/m 8 september Triomf Open Tennis & Padel
8 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Tennis 
13 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Padel 

78 x bekeken