Kennisgeving

Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat Louise Scheurleer op 65-jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Louise was lid van LTC Triomf sinds 1 mei 2012. Wij wensen familie en vrienden sterkte met dit verlies. 

Vernielingen jeugdhonk

Triomf is een vereniging voor jong en oud, waar we proberen het voor iedereen zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Voor onze jeugdleden en kinderen van spelers hebben we een aantal jaar geleden een prachtig jeugdhonk ingericht. Hier kan gechild, gelezen, gegamed en tv gekeken worden. Een fijne plek waar we veel kinderen een plezier mee doen, dachten we. Toch is het jeugdhonk inmiddels meerdere malen doelwit geweest van vernielzucht. Zo is de televisie al eens op ‘onverklaarbare’ wijze kapotgegaan. Nu zijn de tekenborden, de toegangsdeur aan de achterzijde, de tafeltennistafel, het meubilair en de muren (!!) beklad met permanente stift en grove teksten en tekeningen. Ongelofelijk en onaanvaardbaar! Wij willen heel graag weten wie er verantwoordelijk is/zijn voor deze schade. We doen daarom niet alleen een beroep op ouders, maar ook op jeugdleden om zich te melden als zij hier meer over weten. Als er op deze manier met het jeugdhonk wordt omgegaan, zien wij geen andere optie dan het jeugdhonk definitief te sluiten.   

Padel wintercompetitie en interne competitie

Op veler verzoek willen we dit jaar weer een padel wintercompetitie organiseren. Deze competitie zal plaatsvinden op vrijdagavond van 10 november t/m 16 februari. Er kunnen maximaal 8 teams meedoen en er wordt om de twee weken gespeeld (m.u.v. de kerstvakantie). Tijdens deze wintercompetitie zal de bar open zijn, maar we verzorgen dit keer geen hapjesplank. Opgeven kan bij Marjo van der Wel door te mailen naar marjovanderwel@gmail.com.  

Vanaf de eerste zondag in november zal ook de interne padelcompetitie weer van start gaan. Organisator Fred Valkenburg maakt hier binnenkort meer over bekend en geeft dan alle informatie over de competitie en het aanmelden hiervoor.  

Beperkte afhangmogelijkheden

In de komende periode zijn onze tennis- en padelbanen beperkt beschikbaar voor afhangen vanwege het Open Toernooi dat van 3 t/m 10 september plaatsvindt en de daaropvolgende najaarscompetitie. Vooral op vrijdagavonden en zondagen in de periode van 11 september t/m 29 oktober (dat zijn speeldata inclusief inhaaldagen) zullen de meeste banen gereserveerd zijn voor competitie. 

Reclame Liptonice

We horen regelmatig van bezoekers dat zij onze banen, het vele groen en de ruimte op ons park zeer kunnen waarderen. Ook Liptonice is onder de indruk geraakt van Triomf en komt daarom half september foto’s maken voor hun nieuwe reclamecampagne. Vanaf wanneer ons park te zien zal zijn in de media is nog niet bekend. 

Padel 2-daagse groot succes!

Op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus konden jeugdleden van onze én andere verenigingen meedoen aan de eerste Padel 2-daagse op Triomf. Maar liefst 38 kinderen leerden de fijne kneepjes van de sport van 4 minstens zo enthousiaste trainers. Het weer werkte prima mee en door speluitleg, oefeningen, partijtjes en strategische tips konden zelfs de echte beginnelingen na twee dagen al een behoorlijk balletje slaan. Op zaterdag werd afgesloten met een ouder-kind-toernooi wat ook een daverend succes werd.  

Zelf ook eens proberen? In oktober wordt weer gestart met 5 lessen Maak kennis met Padel. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je op de website van Padel Only https://padel-only.nl/dienst/jeugd-triomf/      

Regenachtig Ouder-kind-toernooi

Ondanks sombere weersvoorspellingen, een aantal flinke hoosbuien en hier en daar zelfs een felle bliksemschicht hebben we op zondag 27 augustus een geslaagd Ouder-kind-tennistoernooi gehad. In totaal 29 koppels waren verdeeld over 6 poules in de categorieën oranje, groen en geel. Er zijn tussen de buien door maar liefst 56 wedstrijden gespeeld, waarna alle winnaars een mooie prijs in ontvangst konden nemen, mede mogelijk gemaakt door De IJswinckel in Bergschenhoek. Ook de winnende ouders gingen dankzij onze sponsor Tennis Direct niet met lege handen naar huis. Na afloop van het toernooi konen alle deelnemers in het inmiddels doorgebroken zonnetje nog even nagenieten met een heerlijk frietje op het terras.    

Kalender

3 t/m 10 september Triomf Open
11 september t/m 29 oktober Najaarscompetitie
17 t/m 19 oktober Tennis Fun Week voor de jeugd
17 t/m 20 oktober Garage Breugem Open Jeugd Toernooi
5 november Start Interne Padel competitie
10 november t/m 16 februari Padel Wintercompetitie

516 x bekeken