KNLTB Tennis en Padel Voorjaarscompetitie 2023 en de Interne competities 2023 Tennis en Padel 

Vanaf het aanstaande weekeinde draaien de voorjaarscompetitie 2023 tennis en padel weer op volle kracht. Daarom zijn de tennis- en padelbanen de komende weken minder beschikbaar. Met name op vrijdagavond en zondag is het erg druk op het park.
Voor competitie gereserveerde banen worden geblokt in het afhangsysteem.

Sinds 4 en 5 april draait ook de Interne competitie weer. Op de dinsdagavonden wordt er voor de Interne getennist. De clubladder ligt tijdens deze periode stil. Op de woensdagavonden wordt er voor de Interne competitie gepadeld. Dat wil zeggen dat de komende weken op de dinsdagavond voor de tennissers en op de woensdagavonden voor de padellers geen of nauwelijks banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.
Voor de Interne competitie gereserveerde banen worden geblokt in het afhangsysteem. 

Wat te doen als …. ? 

Je oude tennis – en padelballen niet in de prullenbakken langs de baan deponeren, maar alsjeblief in de gele ton in het clubhuis. De oude ballen worden gerecycled. 

Lege blikjes en flesjes meenemen en in de daarvoor bestemde bakken doen.  

Als je/jullie de laatste bespelers van een tennis- of padelbaan zijn doe dan de lichten uit. Het komt nog te regelmatig voor dat ze blijven branden.  

Kalender 2023  2 april t/m 18 juni     Voorjaarscompetitie Tennis en Padel
4 april t/m 23 mei     Interne competitie Tennis (dinsdagavond)
5 april t/m 24 mei     Interne competitie Padel (woensdagavond)
26 juni t/m 2 juli        De Clubkampioenschappen Tennis & Padel 

De jaarkalender wordt gedurende het jaar steeds bijgewerkt en deze is onder meer te raadplegen op de clubapp door te toetsen op het icoontje club en daarna op de agenda te klikken 

409 x bekeken