Openingstoernooi 2024  
Het is nu mogelijk om in te schrijven voor het Openingstoernooi van 2024. De tenniswedstrijden zullen gespeeld worden op zondag 24 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. De padelwedstrijden van 9.00u tot 12.00u, van 12.00u tot 15.00u, en van 15.00u tot 18.00u. Padellers kunnen maximaal 1 tijdvak als verhindering opgeven. Inschrijven voor zowel tennis als padel is NIET mogelijk!  Voor tennis én padel geldt dat je als dubbel inschrijft, en dat diegene die inschrijft ook de contactpersoon voor het team is en op de dag zelf 12 euro (6 euro p.p.) aan de bar pint. Geef de juiste speelsterkte op, zodat we een leuke indeling kunnen maken. Er wordt mixed-, heren- en damesdubbel (zo nodig door elkaar) gespeeld. Belangrijk: wees sportief en regel bij een late afzegging zelf even een vervanger, zodat tegenstanders niet gedupeerd worden en gewoon hun partijen kunnen spelen!  

Marjo en Fred maken de indelingen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar valkenburgf@gmail.com

Interne Tenniscompetitie 
Beste Clubgenoten,
De Triomf interne tenniscompetitie komt er weer aan. Heb je zin in onderlinge wedstrijdjes en wil je meer Triomfleden leren kennen? Schrijf je dan in voor leuke potjes en elke speelavond een gezellige en goed verzorgde borrel ter afsluiting! Iedereen die zin heeft kan meedoen; het maakt niet uit of je nieuw bent, beginner of gevorderde, want je speelt zo veel mogelijk op je eigen niveau. Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames en 2 heren. Opgeven kan individueel (dan zoeken wij een team voor jou) of als team. Maar vol is vol, dus wacht niet te lang! 

Hoe ziet de Triomf interne tenniscompetitie eruit? We spelen vanaf dinsdag 2 april op 6 avonden: 2, 9, 16, 23 april en 7 mei en 14 mei (slotavond). Elke speelavond is er een landenthema, wat terug te zien is op de borrelplank. Meestal starten we om 19:30u en worden er per team 4 wedstrijden gespeeld van 40 min. (2x dubbel, 2x mixed). De precieze opzet bepalen we nadat de inschrijving gesloten is, want dat hangt af van het aantal deelnemende teams. Bij slecht weer hebben we een alternatief!

Inschrijven kan via claudiadolk@kpnplanet.nl Geef je je op als team, dan graag een teamnaam erbij vermelden. De kosten per team (van 4 of meer) bedragen €70,00. Hiervoor krijg je per team een blik ballen, een welkomstdrankje op de eerste speelavond en een borrelplank op het einde van elke speelavond. De bijdrage betaal je via pin op de eerste speelavond. De inschrijving sluit op 24 maart 2024. Wij hebben er zin in! 

De interne tenniscompetitie commissie: Anita, Judith, Gert, Gretha, Rinus, Manuela, Henny en Claudia

(De interne padelcompetitie wordt apart georganiseerd.)

Vrijwilligersavond Op 20 januari jl. vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Het was zoals gewoonlijk een groot succes met de aanwezigheid van bijna 60 vrijwilligers. Rika had met haar team een heerlijke Indische rijsttafel gemaakt en o.l.v. voorzitter Joost werd de algemene kennis getest in een spannende pubquiz. Omdat we veel te danken hebben aan alle vrijwilligers die zich voor de club inzetten, houden we deze traditie zeker in stand!

Vooraankondiging 55+ toernooi – donderdag 30 mei 2024  
Op 30 mei vindt het traditionele 55+ Toernooi voor tennis en padel plaats. Organisatoren Leo, Jan en Freek komen binnenkort met meer nieuws over de inhoud van dit eendaagse toernooi en de mogelijkheden voor inschrijving. Houd deze dag alvast vrij in je agenda!  

Banen open of dicht bij slecht weer Naast vermelding via de ClubApp zullen we binnenkort ook borden op de toegangshekken hangen, als de banen niet bespeelbaar zijn. Het park is dan tot nader order gesloten. Wanneer de banen weer bespeeld mogen worden, zal dat op de gebruikelijke manier worden gecommuniceerd en worden de borden weer van de hekken verwijderd.Kalender 2024
7 januari t/m 17 maart Interne Padelcompetitie
26 februari ALV (start 20.00 uur)
24 maart Openingstoernooi
1 april t/m 14 juni Voorjaarscompetitie Tennis
5 april t/m 20 mei Voorjaarscompetitie Padel
28 april (o.v.b.) Pubquiz voor het goede doel
30 mei 55+ Toernooi tennis & padel
15 juni Ladies Event
22 t/m 30 juni Clubkampioenschappen tennis & padel
2 t/m 8 september Triomf Open tennis & padel
8 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Tennis
13 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Padel  

212 x bekeken