Tennislessen voorjaar/zomer 2024  

Beste leden,  

Het mooie weer en de voorjaarscompetitie komen er weer aan. Heb je wat opstartproblemen na de winter of wil je komend seizoen nóg sterker op de baan staan met krachtige slagen, tactisch positiespel en soepel voetenwerk? Schrijf je dan in voor tennistrainingen op LTC Triomf!  

Er zijn lessen voor spelers van iedere leeftijd en van elk niveau. Alle mogelijkheden vind je via deze link. De tennislessen worden gegeven op werkdagen. Of er voor jou op je gewenste dag en tijd ook plek is hangt af van het aanbod en het aantal inschrijvingen. Geef dus zoveel mogelijk beschikbare dagen en tijden op, zodat de kans het grootst is dat we je kunnen plaatsen. Mocht je wel les willen, maar niet een heel seizoen, dan is het misschien een goed idee om bij ons te informeren naar losse lessen. Dit kan zowel privé als in groepen (bij voldoende aanmeldingen) afhankelijk van de nog beschikbare plekken in ons lesrooster. Schrijf je snel in, want vol =vol.   

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar arthurhamers@sportsteamtennis.nl  

Met sportieve groet,
Trainers Sports Team Tennis    

Wijziging lidmaatschappen 
Maandag 26 februari j.l. is tijdens de ALV een voorstel aangenomen om de lidmaatschappen aan te passen. Dit houdt in dat bestaande leden de keuze hebben uit verschillende lidmaatschappen: 

Seniorleden
Senior compleet
 (€ 224,00) dit is het huidige senior lidmaatschap, waarbij je altijd mag spelen, zowel tennis als padel;
Senior tennis (€ 191,00) met dit lidmaatschap mag je altijd tennissen, maar geen padelbaan reserveren tijdens primetime uren (ma t/m vrijdag tussen 17.00 en 23.00 uur);
Senior padel (€ 191,00) met dit lidmaatschap mag je altijd padellen, maar geen tennisbaan reserveren tijdens primetime uren (ma t/m vrijdag tussen 17.00 en 23.00 uur);

Studenten Studenten kunnen kiezen uit de volgende lidmaatschappen, onder dezelfde voorwaarden als de gelijknamige seniorlidmaatschappen. 
Student compleet lidmaatschap (€ 150,00)
Student tennis lidmaatschap (€ 125,00)
Student padel lidmaatschap (€ 125,00)

Dagleden Voor dagleden (€ 145,00) verandert er niets. Afhankelijk van het aantal seniorleden dat kiest voor een tennis- of compleet lidmaatschap is het nu waarschijnlijk wel mogelijk om in aanmerking te komen voor een senior tennislidmaatschap (€ 191,00). Als je dit wilt, kun je dat aangeven bij de administratie. Een senior padellidmaatschap of senior compleet lidmaatschap is vanwege de wachtlijst helaas nog niet mogelijk. 

Juniorleden Junioren gaan per jaar € 99,00 betalen, aspirant juniorleden € 60,00. Voor hen verandert er niets aan speelmogelijkheden.

Lidmaatschap i.c.m. lessen
Alle bovenstaande lidmaatschapsvormen kunnen lessen afnemen en meedoen met de verschillende competities en toernooien. Mogelijkheden vind je via deze link.

Reminder doorgeven wijzigingen!
De lidmaatschap aanpassingen gaan in per 1-4-2024. Omdat het een hele klus is dit administratief allemaal goed te verwerken, verzoeken we jullie om vóór 25 maart door te geven of je je lidmaatschap wilt aanpassen. Dit kan op deze pagina van de website door naar beneden te scrollen en het lidmaatschap van jouw keuze aan te vinken! Horen we niets, dan blijven de huidige seniorleden Senior compleet en de huidige studentleden Student compleet. De contributie voor 2024 wordt half april geïncasseerd.   

Bardienstverplichting
Alle leden vanaf 18 t/m 67 jaar, uitgezonderd dagleden, houden hun bardienstverplichting van 2x 4 uur per jaar. Kan of wil je geen bardienst draaien, dan kan je de bardienst afkopen voor € 60,00 per jaar.

Openingstoernooi tennis en padel 24 maart a.s.
Er zijn al aardig wat aanmeldingen binnen voor het openingstoernooi, maar er kunnen nog steeds teams bij. Inschrijven kan tot uiterlijk 19 maart bij Fred Valkenburg of Marjo van der Wel.  

Minder banen beschikbaar vanwege competitie
De voorjaarscompetitie start begin april. Daardoor zijn er op vrijdagavond, zaterdag en zondag minder banen beschikbaar. De teamindelingen en andere informatie over de voorjaarscompetitie staan sinds deze week online.  

Inschrijven Interne Competitie
De interne tenniscompetitie zit vol, daarvoor kan niet meer worden ingeschreven. Inschrijven voor de interne padelcompetitie is nog wel mogelijk! Voor meer informatie over speeldata en om je in te schrijven klik hier.

Kalender 2024
17 maart
Interne Padelcompetitie
24 maart Openingstoernooi
1 april t/m 14 juni Voorjaarscompetitie Tennis
5 april t/m 20 mei Voorjaarscompetitie Padel
28 april of 9 mei (datum o.v.b.) Pubquiz voor het goede doel
30 mei 55+ Toernooi tennis & padel
15 juni Ladies Event
22 t/m 30 juni Clubkampioenschappen tennis & padel
2 t/m 8 september Triomf Open tennis & padel
8 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Tennis
13 september t/m 13 oktober Najaarscompetitie Padel  

147 x bekeken