Goed nieuws! Zojuist zijn de 3 nieuwe padelbanen beschikbaar gekomen om te bespelen. Na de levering van alle materialen is het gelukkig snel gegaan met de aanleg. Volgende week wordt gestart met de aanleg van de toegangspaden.
Tot die tijd verzoek aan iedereen om de tijdelijke opgang te gebruiken en niet door het omliggende zand te lopen, zodat de banen netjes blijven. Loop aan de linkerkant op het kunstgras langs de banen of middendoor om de achterste banen te bereiken. 

Sponsoren:
De drie banen hebben allemaal een baansponsor, de voorste is Autoschade Bergschenhoek, de middelste Holland Special Packaging en de achterste Supersub Sportsystems. Tot de banen bestickerd zijn is het wel handig om dat even te weten in verband met reserveren.

Reserveren:
De drie banen kunnen op het halve uur worden gereserveerd. De beperkingen met betrekking tot het aantal keren spelen zijn eraf. Er kan dus meerdere keren per dag op afstand worden gereserveerd (er moeten wel 90 minuten tussen twee reserveringen zitten) en het maximum van vijf keer spelen per week in de piekuren is ook niet meer van toepassing. 

Wij wensen iedereen veel speelplezier en hopen dat een ieder met deze uitbreiding weer volop kan spelen.

Namens het bestuur,
Joost Oudshoorn

427 x bekeken