Ledenstop
Het zal het afgelopen jaar niemand ontgaan zijn, dat het vooral in de avonduren heel druk is op Triomf. Met name de padelbanen zijn dan volop in gebruik. Vandaar dat het bestuur heeft besloten een ledenstop in te voeren voor studenten en senioren. Alleen junioren en dagleden kunnen zich nog inschrijven. Omdat we op dit moment nog geen inzicht hebben in het aantal opzeggingen aan het einde van het jaar, kunnen we de dagleden, die graag volledig lid willen worden, nog geen toezeggingen doen. Daarom heeft het bestuur besloten om dagleden tot 31-1-2024 de mogelijkheid te geven om alsnog voor het seizoen 2024 op te zeggen, als er op die datum nog geen volledig lidmaatschap mogelijk is. 

Annuleren reservering
Heb je een baan gereserveerd, maar lukt het je toch niet om te komen? Annuleer je reservering dan in de Clubapp! Dit geldt zowel voor tennissers als voor padellers. Er is veel vraag naar banen in de avonduren en vooral de padelbanen zijn dan meestal volgeboekt. Het is erg irritant als je niet kan afhangen, maar achteraf toch hoort dat er banen leeg waren. Naast het annuleren van je reservering wordt het ook zeer gewaardeerd als je een bericht plaatst over de vrijgekomen baan in de padel appgroep. 

Bardienst inplannen
Triomf draait bijna volledig op vrijwilligers. Als je geen andere rol hebt binnen de vereniging (zoals commissielid of toernooiorganisator) dan ben je verplicht twee keer per jaar bardienst te draaien. Je kunt zelf je diensten inplannen door naar de website of Clubapp te gaan en op de knop (bar)diensten te klikken. De rest wijst zich dan vanzelf. Of klik hier.
Wil je geen bardiensten draaien? Dan is er de mogelijkheid om dat vooraf aan te geven en jouw bardiensten af te kopen. Dat kun je doen op dezelfde manier als hierboven vermeld of door hier te klikken.
Heb je niet vooraf afgekocht en ben je ingedeeld voor bardienst, dan moet je zelf een vervang(st)er zoeken. Kom je niet opdagen en heb je geen vervanging geregeld, dan krijg je een boete. Helaas is dat dit seizoen al meerdere keren gebeurd. 

Oproep barbegeleiders
Voor verschillende dagen/avonden zijn wij op zoek naar barbegeleiders. Als barbegeleider krijg je een vaste avond (doordeweeks) of ochtend (in het weekend) waarop je het clubhuis afsluit (en soms ook opent). Dit geldt uiteraard ook als vrijwilligerstaak, waardoor je zelf geen bardienst meer hoeft te draaien. Bovendien kan er standaard een baan voor je gereserveerd worden en word je uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. We zijn op zoek naar versterking voor de dinsdag, de donderdagavond en de zaterdag en zondag. Heb je interesse of wil je meer info, stuur dan een mailtje naar de barcommissie barcommissie@ltctriomf.nl   

Geen tennisbanen beschikbaar i.v.m. jeugdtoernooi
Van 17 t/m 20 oktober vindt het Garage Breugem Jeugdtoernooi plaats bij Triomf. Dit betekent dat er op die dagen tussen 10.00 en 17.00 uur geen tennisbanen beschikbaar zijn om vrij te spelen.  

The Battle

Hij staat weer op de kalender: the Battle! In 2018 begonnen als 50/50 toernooi, toen beide verenigingen hun 50-jarig bestaan vierden, is de jaarlijkse derby tussen LTC Triomf en LTC Bleiswijk inmiddels een terugkerend fenomeen. Op zondag 12 november nemen de leden het tegen elkaar op in het belangrijkste dubbeltoernooi van het jaar. De club eer staat op het spel, dus noteer de datum alvast in je agenda!
Inschrijven kan via de QR-code en het thema van dit jaar is Candy Court.
Deze keer is de maaltijd na afloop bij Triomf.  

Uitslagen Clubladder
Alle resultaten van de LTC Triomf Tennis dubbel ClubLadder Zomer 2023 zijn verwerkt. Er zijn in totaal 111 wedstrijden gespeeld door 88 spelers, een gemiddelde van 5 wedstrijden per speler en een opkomst van 60%. Alle deelnemers bedankt voor jullie sportieve inzet!
De volledige eindstand van tennis enkel vind je hier.
De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.
De volledige eindstand van tennis dubbel vind je hier.
De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.
De volledige eindstand padel vind je hier.
De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.
Volgende week starten we de eerste ronde van het nieuwe seizoen: Winter 2023/2024!

Wespennest
Vorig weekend zijn er in de pluktuin achter baan 1 en 2 jongens uit een bezoekend competitieteam op een wespennest gestuit. Zij hebben een flink aantal steken opgelopen. De gemeente is inmiddels langs geweest, maar kon geen wespen vinden. Toch is het advies vanuit de club, ga niet over de sloot naar de pluktuin.   

Kalender
11 september t/m 29 oktober Najaarscompetitie
17 oktober t/m 20 oktober Garage Breugem Open Jeugd Toernooi
5 november t/m 17 maart Start Interne Padel competitie
10 november t/m 16 februari Wintercompetitie padel
12 november The Battle tussen Triomf en Bleiswijk

419 x bekeken