Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
16 jan. Nieuwe tennisschool
30 jun. GOEDKEURING RAAD VOOR NIEUWE BANEN!
18 mei Oldtimerstoernooi 2013
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
IMG_2040.jpg
IMG_2038.jpg
IMG_2037.jpg
Meest recente foto's
Interne Competitie
     13x gelezen

Dinsdag 8 april start onze interne competitie. Ook dit jaar is er voor het grote aantal inschrijvingen weer een creatieve oplossing gezocht. We willen natuurlijk zoveel mogelijk leden bij dit evenement betrekken! Dit betekent dat we ook dit jaar weer gebruik maken van banen bij BVCB voor de late poule. Een hele poule speelt dit jaar bij onze buren.  Fijn dat deze mogelijkheid er is. De vroege poule heeft ook 2 teams extra. Zij maken gebruik van baan 8. Baan 7 blijft de baan waar de tennisschool les geeft! De wedstrijden op baan 8 zijn dan ook later afgelopen, er is voor die groep 1 baan beschikbaar. 

De speeldata van de interne zijn: 8, 15, 22 april en 13, 20, 27 mei  en 3 juni (3 juni is de laatste speelavond + prijsuitreiking).  29 april en 6 mei zijn geen speeldata wegens de meivakantie.

Het schema staat onder de knop!

Veel plezier allemaal!

vrijdag 7 april 2014, 21:21 uur
Tennisschool Rob Mentink
     93x gelezen
  

Tennisschool Rob Mentink
Groenedijk 48, 2904LB Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-45 14 999 / 06-543 85 885
info@tennisschoolrobmentink.nl


Welkom bij tennisschool Rob Mentink                                      

 

Beste tennissers van LTC Triomf, zoals wellicht  bekend is gaat onze tennisschool vanaf as zomerseizoen de tennislessen verzorgen op uw park. Daarom lijkt het ons een goed idee om onszelf alvast voor te stellen aan u.

 

Onze tennisschool bestaat al zo’n 30 jaar. En zoals onze naam al doet vermoeden, gebeurt dit onder de vakkundige leiding van Rob Mentink. De oud A-speler en kampioen van Nederland met Toeg  heeft als voormalig hoofd districtstrainer van Rotterdam en bondstrainer van het Nederlands team onder de 14 jaar diverse Nederlandse kampioenen voortgebracht. Verder is hij met het Nederlandse meisjes team onder de 14 jaar Europees kampioen geworden, heeft hij mondiale top 100 spelers begeleid en is coach geweest van eredivisie teams waaronder Halfweg. Daarnaast leidt hij dus al vele succesvolle jaren zijn eigen tennisschool. Onze tennisschool is zeer vereerd dat LTC Triomf ons de kans gegeven heeft om de tennislessen te gaan verzorgen. Rob Mentink zal dan ook regelmatig op uw park zijn om alles in goede banen te leiden.

 

Naast Rob Mentink zal er nog een andere trainer veel op uw park aanwezig zijn, te weten René Jonckheere. Ook hij is nauw betrokken bij de organisatie van onze tennisschool en zal regelmatig les  geven op LTC Triomf. Met een afgeronde CIOS opleiding, A en B licentie en al 15 jaar ervaring met lesgeven is hij ook een trainer waarbij u zeer in goede handen bent.  Samen zullen zij de introductie van tennisschool Rob Mentink op uw park zo goed mogelijk begeleiden. Om u de kans te geven ons en de overige trainers persoonlijk te ontmoeten, een proefles te volgen en uw eventuele vragen te beantwoorden, organiseren wij op zaterdag 8 maart een OPEN DAG van 14.00 tot 17.00 uur voor de jeugd en senioren. Wij zullen dan informatie geven, proeflessen verzorgen en meer uitdagende tennisactiviteiten organiseren op het tennispark van LTC Triomf. Ook zijn op deze dag niet leden van harte welkom. Neem gerust uw zoon/dochter, vrienden of buren mee. Wij maken ze enthousiast voor tennis en wellicht willen zij ook lid worden van LTC Triomf. Zo steunt ú de club.

 

Verder kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze website, www.tennisschoolrobmentink.nl. Daar kunt u van alles lezen over Tennisschool Rob Mentink, over de trainers, onze evenementen en over onze tennisshop. Wat zeker ook het bekijken waard is, zijn de lesmogelijkheden op LTC Triomf. Door het knopje ‘verenigingen’ aan te klikken, en vervolgens LTC Triomf” kunt u lezen wat er mogelijk is mbt tennisles. U kunt daar ook inschrijven voor tennisles vanaf begin februari 2014. Wij doen dit sinds een aantal jaar via internet en het is ons en onze cursisten zeer bevallen. Makkelijk, duidelijk en snel.

In de nieuwsbrief wordt nog eens duidelijk uitgelegd hoe u precies kunt inschrijven.

 

Kortom, er gaat een nieuwe wind waaien op LTC Triomf. Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen wellicht kennis met u te maken tijdens de open dag of in één van onze tennislessen.

 

Sportieve groeten van Tennisschool Rob Mentink.

woensdag 29 januari 2014, 23:45 uur
Nieuwe tennisschool
     337x gelezen
Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben wij de nieuwe tennisschool aan de aanwezige leden kunnen presenteren en een handtekening gezet onder een eenjarig contract. De commissie heeft na een korte selectieperiode unaniem voor de tennisschool van Rob Mentink gekozen.
 
Rob Mentink en Joost schudden elkaar de hand.

donderdag 16 januari 2014, 22:33 uur reacties (reageer)
Competitie Rood/Oranje/Groen
     152x gelezen

Competitie groen en worldtour 2014

 

Beste leden,

De laatste worldtourdag van 2013 is alweer een paar weken geleden. Tijd voor de inschrijving voor de eerste periode van 2014.

De speeldata zijn:  9 maart - 6 april - 4 mei - 1 juni - 6 juli - 3 augustus.

Aanvang wedstrijden onder voorbehoud om 9.00 uur.  

Ook kan worden ingeschreven voor de groene competitie. Deze competitie wordt gespeeld op de volgende woensdagmiddagen:  9 april - 16 april - 23 april - 7 mei - 14 mei - 21 mei - 28 mei.

 

Let op: De Inschrijving sluit op woensdag 1 januari

 

2014

 

 

Voor meer informatie en om je in te schrijven zie onderstaande informatie:

Voor vragen en opmerkingen kun je contact met ons opnemen:                                      

De junioren competitieleidster :                       Marjo van der Wel             06-53 417 578 

 

Tenniskids functionaris:                                    Rika van Swieten              06-13 051 000

Bijlagen:

Worldtour en competitie informatie 2014
Inschrijfformulier 2014 rood/oranje 

Inschrijfformulier groen 


Formulieren
Inschrijfformulier Rood/Oranje
Inschrijfformulier Groen
maandag 18 november 2013, 06:25 uur reacties (reageer)


voorjaarscompetitie 2014
     167x gelezen

Voorjaarscompetitie 2014

 

Beste leden,

 

De herfstcompetitie 2013 heeft helaas geen doorgang kunnen vinden, maar we hebben nu wel prachtige nieuwe banen ! Hoogste tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2014. Zowel landelijk als district.

 

Let op: De Inschrijving sluit op woensdag 4

 

december 2013

 

Voor meer informatie en om je in te schrijven zie onderstaande informatie: 

Voor vragen en opmerkingen kun je contact met ons opnemen:

 

De senioren competitieleiders :                            Bart van ’t Wout                06-53 170 449

                                                                     Marjo van der Wel             06-53 417 578                                          

 De junioren competitieleidster :                       Marjo van der Wel             06-53 417 578 

 

 Tenniskids functionaris:                                    Rika van Swieten              06-13 051 000

Let op! Belangrijke wijzigingen in alle competitiesoorten! 

Algemene informatie competitie


• Terugtrekken van een team nadat de inschrijving door de KNLTB reeds is geaccepteerd wordt flink beboet, waarna doorberekening aan het team hiervan zal volgen.
• Inschrijven garandeert niet, dat men kan worden ingedeeld, hoewel de praktijk van jaren uitwijst, dat nagenoeg iedereen kan worden ingepast.
• Het blijkt dat er jaarlijks regelmatig invallers nodig zijn; wil je zo nu en dan invallen schrijf je dan in als reserve speler;
• Een verzoek tot 2 x in dezelfde week spelen (verplicht minimaal 4 keer per team spelen) dient schriftelijk en ondertekend te worden aangevraagd bij de competitiecommissie door middel van het op de website van het district gepubliceerde aanvraagformulier..
• Hetzelfde geldt voor het uitkomen voor 2 verenigingen.
• Het systeem van variabele aanvangstijden op zaterdag is slechts mogelijk voor enkele, met name genoemde verenigingen. De vroegste aanvangstijd is 12.00 uur. Indien dit van toepassing is zal de aanvoerder van het team tijdig op de hoogte worden gebracht. 
• Spelers in een donderdag of vrijdag districtsteam mogen zonder dispensatie aan nog een andere competitiesoort deelnemen.
• De competitiebijdrage per team voor materiaal, inschrijfgeld KNLTB, huldigingen, administratiekosten e.d. bedraagt voor de districtscompetitie alsmede de zondag 35+ gemengde competitie  70,00 euro. Voor de landelijke competitie is dit 105,00 euro.
• LTC Triomf verzorgt voor de voorjaarscompetitie een gezamenlijke avondmaaltijd voor alle thuisspelende teams op een competitiedag. Ieder team dat zich inschrijft voor de senioren voorjaarscompetitie deelt mee in de gezamenlijke maaltijd voorziening van LTC Triomf. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
• Er kan uitsluitend via het digitale inschrijfformulier (ook voor individuele inschrijvingen) op onze website worden ingeschreven.

De Inschrijving sluit op zondag 4 december 2013


Info aan nieuwe leden

Er is altijd behoefte aan nieuw bloed. Het competitiespelen wordt binnen onze vereniging een warm hart toegedragen en van bestuurszijde van harte ondersteund. Indien u meer informatie wenst kunt u terecht bij de competitie commissie.

Bijlagen:
Nieuwsbrief voorjaarscompetitie 2014 met competitiesoorten en data
Data landelijke competitie
Inschrijfformulier 2014 team

Inschrijfformulier 2014 individueel 


Formulieren
Teaminschrijving competitie
Individuele inschrijving
zondag 17 november 2013, 17:37 uur reacties (reageer)
Opening nieuwe banen
     161x gelezen
Zaterdag 9 november zijn de nieuwe banen geopend. De commissie opening nieuwe banen had er een waar feest van gemaakt...
zaterdag 16 november 2013, 12:09 uur
Nieuwjaarstoernooi
     132x gelezen

INSCHRIJVING! OPENGESTELD!!!!! WEES ER SNEL BIJ !!!!


!VANAF HEDEN IS DE INSCHRIJVING VOOR HET 

 5E WIJNHUIS WOONING TRIOMF

NIEUWJAARSTENNISTOERNOOI

OPENGESTELD.

Op zaterdag 4 januari 2014 zal alweer de 10e editie  van dit traditionele Nieuwjaarstennistoernooi wederom plaatsvinden. Als gevolg van het terugbrengen van het aantal banen in Bleiswijk, vindt dit toernooi nu plaats bij DEKKER ZOETERMEER ! Op basis van de ervaringen van de laatste 2 jaar handhaven we het schema waarbij iedereen 3 wedstrijden van 50 minuten met 3 pauzes .De prijsuitreiking zal kort na 23.00 uur plaatsvinden.

Inschrijfgeld:  20,00.

Uiteraard proberen we er een echte LUSTRUM editie van te maken !


DATUM               : ZATERDAG 4 JANUARI 2014

AANVANG         : 18.00 UUR  ( AANWEZIG OM 17.30)

EINDE                 : 23.00 UUR

KOSTEN               : 20,00 PER PERSOON,incl. maaltijd, 3 consumptiebonnen

                                en loterij( altijd prijs !!).

LOKATIE             : Dekker Zoetermeer , Adres: Scheglaan 12 !!

OPZET                  : ZOVEEL MOGELIJK NAAR STERKTE * / MIXDUBBELS*.

INSCHRIJVING  : INDIVIDUEEL VOOR VOLWASSENEN.

MAX. AANTAL    : 56 PERSONEN ( Gestreefd wordt naar 28 mannen & 28 vrouwen).

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK OP DE VOLGENDE WIJZE :

1. VIA DE WEBSITE VAN LTC TRIOMF  of

2. MIDDELS HET INVULLEN EN INLEVEREN VAN EEN AANMELDINGSTROOK WELKE ZICH OP HET PRIKBORD IN HET CLUBHUIS BEVINDEN.

3. Per e.mail aan : leovermeer@hotmail.com met speelsterkte & telfnr.

* SPEELSTERKTES :

DE INDELING VINDT ZOVEEL MOGELIJK PLAATS NAAR DE STERKTES:

  1. 6 & LAGER
  2. 7
  3. 8
  4. 9


VOORKOM TELEURSTELLING , WEES ER SNEL BIJ . Vol = VOL !!!!!

DE TOERNOOICOMMISSIE.

Formulieren
Inschrijfform Nieuwjaarstoern.
woensdag 13 november 2013, 06:25 uur
Er kan weer getennist worden!!
     154x gelezen
Goed nieuws over de banen. Er kan weer worden gespeeld!

Naast de banen de hekken en de toegangspaden die door de aannemer werden gerenoveerd heeft een groep vrijwilligers onder leiding van Ed Houweling keihard gewerkt om ook het terras te vernieuwen. Fred en Koos hebben eerst alle coniferen rondom het park gesnoeid en ook dagelijks Ed geholpen. Veel leden zijn tussendoor al wezen kijken en hebben gezien dat alles er schitterend bij ligt. Ik ben heel trots op de prestatie die is neergezet. 

Afgelopen vrijdag is na overleg met de gemeente en de aannemer besloten dat de banen 3 t/m 10 weer mogen worden bespeeld. Omdat het gras op veel plaatsen is omgeploegd het dringende verzoek op de paden te blijven zodat er geen zwarte grond op de banen komt. Doe je best om de banen mooi te houden. De banen moeten nog door ISA sport worden gekeurd eind volgende week. Scorebordpaaltjes worden eind volgende week geplaatst.

Ik hoop velen van jullie in ieder geval bij de opening te zien op zaterdag 9 november a.s. om 15.00 uur, mede als uiting van waardering voor de leden die zich zo hebben ingespannen. 

Namens bestuur Triomf,

Joost Oudshoorn

 

maandag 3 november 2013, 11:12 uur reacties (reageer)
Opening nieuwe banen
     256x gelezen

Beste TRIOMF-leden,

 

De vervanging van de banen verloopt op schema. Tevens is een groep enthousiaste vrijwilligers hard aan het werk met ons nieuwe terras. Mooi om te zien hoe verschillende mensen zich inzetten voor de vereniging om de renovatie en het vernieuwen van het terras goed te laten verlopen.... Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.... Daarom willen we 9 november de oplevering van de nieuwe banen met jullie allemaal vieren!

woensdag 23 oktober 2013, 11:26 uur
Start Renovatie Week Later
     221x gelezen
De renovatie van onze tennisbanen komt dichtbij. In mijn laatste update heb ik de datum van 23 september genoemd. Afgelopen vrijdag is duidelijk geworden dat er een week later gestart gaat worden. Dit betekent dat in de week van 23 september gewoon gespeeld kan worden en dat de werkzaamheden dus maandag 30 september zullen aanvangen. De doorlooptijd wordt maximaal 5 weken, uitzonderlijke weersomstandigheden daargelaten. Gedurende de werkzaamheden zal ik jullie op de hoogte houden van de voortgang. 
 
Joost Oudshoorn
 

zondag 15 september 2013, 21:19 uur reacties (reageer)
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Bardienst
 Bestuur
 Competitie
 Evenementen
 Jeugdhoek
 Tennisschool
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
18 April
 KNLTB Competitie

19 April
 KNLTB Competitie

20 April
 Eerste paasdag

21 April
 KNLTB Competitie

22 April
 KNLTB Competitie
 Interne competitie

25 April
 KNLTB Competitie

26 April
 Koningsdag

6 Mei
 KNLTB Competitie

9 Mei
 KNLTB Competitie

10 Mei
 KNLTB Competitie

11 Mei
 KNLTB Competitie

13 Mei
 KNLTB Competitie
 Interne competitie

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd