Einde verenigingsjaar 
Het jaar loopt weer op zijn einde, en dus ook weer tijd om alles in de ledenadministratie weer eens na te lopen en aan te passen.                         
Word je in 2023 18 jaar, dan ben je geen junior lid meer, maar word je óf student óf senior. Wil je in aanmerking komen voor het studentenlidmaatschap stuur dan een foto van je studentenpas  naar ledenadministratie@ltctriomf.nl  of via de app naar 06-53417578.
Heb je nu een studenten lidmaatschap en word je in 2023 26 jaar, dan word je vanaf dan senior lid van Triomf.                                                                                                         
Speel je alleen overdag en in het weekend, kan je ook kiezen voor een beperkt lidmaatschap. Geef dat dan even aan me door.
Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, stuur me even een mail vóór 1 december, zodat we in december kunnen inventariseren, hoeveel leden we per 1-1-2023 weer kunnen aannemen. 
Bij afmelden na 1 januari ben je je contributie over 2023 verschuldigd. Bericht van de Ledenadministratie

Marjo van der Wel.


De reanimatie AED cursus
Er kan een reanimatie AED cursus gevolgd worden op 12 en 19 december. De cursus is duurt 2 avonden.
Er is plaats voor 12. 

Leslocatie: 
Basisschool “Het Baken”
Ingang BSO Zus en Zo
Oudelandselaan 139
2652 CJ Berkel en Rodenrijs.

Wij geven onze lessen in de multifunctionele ruimte rechts van de ingang.
Voldoende parkeerplaatsen zijn aanwezig.
Aanmelden kan bij Rika van Swieten door hier te klikken


Enkele korte mededelingen   

  • Er zijn voor de tennisbanen enige tijd geleden nieuwe vegers aangeschaft. Deze vegers na gebruik niet ophangen of plaatsen op de oude plek bij de haakjes aan de zijkant van de baan maar in het midden tegen het hek aan de achterzijde van de tennisbaan.·     
  • Geen padelrackets meer te lenen op Triomf.  Sinds de aanleg van onze padelbanen bestond de mogelijkheid om een padelracket kostenloos te lenen van de club, te bekomen in het clubhuis en daar na je padelsessie weer terug te brengen. De bedoeling van dit aanbod was om onze leden op een makkelijke manier kennis te laten maken met padel. Helaas zijn er nogal wat van deze te lenen padelrackets door de tijden heen spoorloos verdwenen. Het bestuur heeft dan ook met pijn in ons hart besloten te stoppen met het uitlenen van padelrackets.                                     
  • De verlichting moet uit om 23.00 uur. De verlichting op onze tennisbanen en padelbanen gaat niet vanzelf uit. Om 23.00 uur moet de verlichting worden uitgezet. De laatste bespelers van een baan (dit kun je zien in de clupapp) zetten zelf de verlichting uit!
  • Het is niet de gewoonte om leden die onze club gaan verlaten via de nieuwsbrief in het zonnetje te zetten. In dit geval maken we een kleine uitzondering. Rinus de Keizer is nu nog ons oudste op de tennisbaan actieve LTC Triomflid. Vorig jaar hebben we Rinus op zijn 90ste verjaardag nog gefeliciteerd in een nieuwsbrief. Helaas heeft Rinus op zijn 91ste moeten besluiten te stoppen met tennis vanwege fysieke omstandigheden. Voor zijn partner Alie Spierings geldt hetzelfde. Rinus en Alie we hopen jullie zo nu en dan toch nog op onze vereniging te mogen verwelkomen.  


(Najaars)competitie en de Padel- en Tenniskampioenen
De najaarscompetitie zit er weer op. Alle wedstrijden zijn weer gespeeld; helaas werkte het weer niet altijd mee, en moest er na afloop van de reguliere competitie nog een aantal wedstrijden ingehaald worden, voordat de echte kampioenen bekend waren.  Bij Triomf vielen er deze keer 5 teams in de prijzen, 4 tennis- en 1 padelteam. Zij wisten de eerste plaats te veroveren en mogen het dus volgend najaar een klasse hoger gaan proberen.
11 november ging de winter padel competitie op vrijdag van start, gedurende 4 maanden wordt er 7 keer gestreden voor een goede klassering. Binnenkort kunnen jullie je ook weer aanmelden voor de voorjaarscompetitie, voor tennis op zaterdag en zondag gaat het om een competitie van 7 weken, voor tennis op vrijdagavond weer om en om 5 weken, en voor padel ook een competitie van 5 weken. Bij padel wordt er voor het eerst een damescompetitie opgestart. Verdere informatie volgt aan het einde van de maand.                                                        
Marjovan der Wel.

De Kampioenen
Mix zaterdag, Robert, Astrid, Fraukje en Jan Karel  

Triomf 2 DD Krista, Marije, Sabina en Sylvia


Triomf 3 DD Eva, Sandra O, Sandra L, Anneloes en Cindy 


Triomf 2 meisjes tm 17, Xena, Elise, Femke en Maud


Triomf 3 padel, Nicole en Nico, Marcel en Mark afwezig 


Clubkleding in de clubshop 
Triomf heeft een eigen clubshop op de website van Tennisdirect. Deze is te vinden onder “verenigingen/clubshops/LTC Triomf” op deze site (https://www.tennisdirect.nl/clubshop/triomf). Hier kan met korting kleding gekocht worden uit de teamcollectie van Head bedrukt met het logo van Triomf. Ga altijd naar de site van Tennisdirect door bovenstaande link te gebruiken. Zo steun je bij iedere aankoop de clubkas met 5% van de aankoopwaarde. Ook als je andere kleding of tennis- of padelspullen koopt.Wij hebben in de bestuurskamer boven voor heren en dames pasmaten liggen van shirtjes, rokjes en broekjes, zodat je kan voelen wat voor materiaal het is en de juiste maat kan bestellen. Vraag Pamela naar de pasmaten

435 x bekeken