Beste Triomfleden,

Nu er weer wat meer kan en mag heeft het Team Clubkampioenschappen besloten om de editie voor 2020 toch te laten plaatsvinden, in een aangepaste vorm ( rekening houdend met de vernieuwde maatregelen)! Dit jaar nog zonder padel.

Wanneer:         Van vrijdagavond 10 juli  t/m zondag 12 Juli 2020
Onderdelen:     HE / DE / GD / HD / DD ( maximaal 2 onderdelen per inschrijving)
Voor wie:         Voor alle Triomf seniorleden in alle speelsterkten, ook de zomerleden mogen inschrijven

Inschrijven via: toernooi.nl klik hier
Inschrijven tot: Woensdag 8 Juli 12:00

Kosten:            € 7,00 per deelnemer ( ongeacht 1 of 2 onderdelen).

Opzet toernooi:
Indeling zal zoveel mogelijk op poules zijn. Er wordt gespeeld op tijd ( 50 min per wedstrijd, inclusief inspeeltijd). Wedstrijden worden gespeeld op aantal gewonnen games ( gelijke stand is dus mogelijk)

Wat gaan we nog meer doen in de 48 uur?
Continue heerlijke lounge muziek op het park. Heerlijke hapjes en (alcoholische) versnaperingen.      Zaterdag en zondag een gezellige BBQ en cocktailbar present. Prijsuitreiking loterij met superprijzen. Actiefoto`s delen via de social media kanalen.

Het Team Clubkampioenschappen gaat er alles aan doen om dit weekend weer een groot succes te laten worden! Hopelijk doe jij ook mee, schrijf je dus nu snel in door hier te klikken.

Heb je geen partner, maar wil je wel graag mee doen, schrijf je dan alleen in, dan proberen wij iemand te vinden.