Triomf organiseerde van 4 tot en met 6 september een zeer geslaagd padel- en tennistoernooi. Het toernooi was dit jaar een verkorte versie van hetgeen gebruikelijk is. In drie in plaats van negen dagen werd vanwege de coronapandemie het toernooi gespeeld.

Het doel van het Open Toernooi; een sportief en gezellig toernooi met een goede aankleding waar tennissers en padellers van andere verenigingen en de eigen leden graag naar toe komen, werd ruimschoots gehaald. Het Triomf Open was dit jaar weer een succes ondanks de verkorte versie. Het was een gecombineerd padel- en tennistoernooi. Het maximumaantal deelnemers dat mogelijk was voor een drie dagen toernooi werd al snel gehaald. Het padel onderdeel was nieuw dit jaar en bleek gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen een forse aantrekkingskracht te hebben op deelnemers en bezoekers. Het niveau van de wedstrijden lag vaak erg hoog en was spectaculair om te zien.
Het tennistoernooi had uiteraard de meeste deelnemers vanwege tien banen en ook daar was het een behoorlijke drukte en er werden fraaie partijen gespeeld. De RIVM-maatregelen met betrekking tot voorkomen van infecties werden goed opgevolgd zodat ondanks de vele deelnemers en bezoekers er veilig kon worden vertoefd op het park. De organisatie van het toernooi werd dit jaar weer uitstekend geleid door twee bekende vrouwen bij Triomf, Arianne Kooijmans (toernooidirecteur) en Yvette van Dijk (technische leiding). Samen met het enthousiaste team dat mee hielp met de organisatie kunnen zij terugkijken op een geslaagd evenement.

Uitslag

Winnaars tennis: HD 6: Jeroen Dik en Thomas Houthuizen, DD 6: Selma van ’t Kruijs en Angelique Velenturf, GD6: Bianca van Leeuwen en Mehdi Semati. HD 7: Marc Lawa en Marijn Noorlander, DD 7: Joke Hoekstra en Chantal Ruijten, GD 7: Gretha Brinkhuis en Peter Brinkhuis, HD 8: Thijs de Koning en Joey van der Veen, DD 8: Janine van der Meer en Maaike Storm- Langeveld, GD 8: Hannie Kok en Wim Renden.
Winnaars padel: HD B: Joey Kluijtenberg en Brian Lexmond, HD C: Erik van Berkum en Mike Pieroelie, DD C: Mating Cheng en Nathalie Harder.

528 x bekeken