Afgelopen weekend hebben jullie een mail ontvangen over het Jumbo Padeltoernooi op 26 juli as.   Dat deze mail bij velen goed is aangekomen, hebben we gezien aan het aantal inschrijvingen! Er is enorm snel en vaak gereageerd en we hadden het maximum van 12 paren dan ook pijlsnel bereikt. Inmiddels hebben zich 33 teams ingeschreven.

Aangezien we zo veel inschrijvingen hebben binnen gekregen, hebben we besloten het Eerste Jumbo Padeltoernooi anders aan te pakken zodat we 32 teams kunnen laten spelen: naast zondag 26 juli vanaf 12.00 uur gaan we daarom ook op zaterdag 25 juli vanaf 13.00 uur spelen. We realiseren ons dat een aantal van jullie teleurgesteld kan zijn omdat we geen plek meer hebben.
Later in het seizoen organiseren we ook nog het eerste Open padel toernooi en hier zullen we ook wat meer ruimte gaan hebben. De inschrijvingen die nu binnen zijn gaan we indelen in beginners en gevorderden en in een aantal poules. Daarbij zullen de wedstrijden van drie keer een half uur in de poule steeds in een tijdvak van 3 uur worden gespeeld, zodat je niet de hele dag aan het wachten bent. Aan alle deelnemers die zich al hebben ingeschreven het vriendelijke verzoek om het aan de organisatie (padel@ltctriomf.nl) te laten weten als je ècht niet op zaterdag 25 juli kan spelen. We gaan onze uiterste best doen om daar rekening mee te houden! Zonder tegenbericht gaan we er van uit dat je beide dagen beschikbaar bent. De komende dagen gaat de toernooicommissie aan de slag met de planning en de indeling. Zij laten je zo snel mogelijk alle details weten!

Inschrijvingen voor het Jumbo-toernooi die nu nog binnenkomen, plaatsen we op de reserve-lijst, zodat we kunnen reageren wanneer iemand zich moet afmelden.  
Mocht je vragen hebben, dan kun je die altijd stellen via padel@ltctriomf.nl.  

We starten zaterdag om 13:00 uur en zondag om 12:00 uur en spelen met 6 dubbels per baan. Je speelt 3 potjes van 30 minuten zodat we om 17.00 uur klaar zijn. Één baan voor beginners en één voor gevorderden. Muziek, tussendoor tijd voor een drankje en na afloop kun je een Gin Tonic bestellen. De winnaars ontvangen een Jumbo survival pakket.  Als het weer meewerkt wordt het dus een topmiddag.

Inschrijven kan per dubbel (naam, telefoonnummer) via padel@ltctriomf.nl en is €5,- p.p. te betalen bij binnenkomst. Geef wel aan of je bij de beginners wilt spelen of bij de gevorderden. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
We maken géén onderscheid in heren en dames, dus alle dubbels HD,DD en GD zijn mogelijk. Mocht je geen dubbelpartner hebben dan kunnen we je helpen iemand te vinden.

Namens de padelcommissie,
Patrick Kuijt

99 x bekeken