Ledenstop


Inmiddels heeft LTC Triomf 1290 leden. Als we naar onze baanbezetting kijken zitten we zo langzamerhand aan onze max.
Het bestuur heeft het volgende besloten, op het moment dat LTC Triomf 1300 leden heeft kondigen we een ledenstop af voor leden vanaf 18 jaar en ouder. Deze ledenstop geldt dus niet voor jeugdleden (t/m 17 jaar).

Ledenavond voor nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen dinsdagavond 5 juli om 20.00 uur terecht in het clubhuis om daar alles te horen over het reilen en zeilen van LTC Triomf. Je kunt daar ook je eventuele vragen kwijt. Een of meerdere bestuursleden zullen bij deze bijeenkomst aanwezig zijn. Heb je interesse meld je dan aan door hier te klikken

Kampioenen Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie zit er weer op en na het opmaken van de eindstand blijken er bij Triomf 10 teams op de 1e plaats geëindigd te zijn.  In totaal werd er door 46 tennisteams, waarvan 11 junioren en 30 padelteams gestreden voor een goede klassering.

Bij de junioren wisten 4 teams de 1e plaats in de wacht te slepen, te weten het meisjes team Triomf 1 tot en met 17 van Olivia, 2 jongensteams tot en met 17, nl. Triomf 2 en 3 van Nino en Jonas, en ook het groene Triomf 1 team van Duco ging met de 1e plaats aan de haal.

Bij de tennis senioren waren er 4 kampioenen, allemaal vrijdagteams, nl het damesteam Triomf 1 van Anita Gelton, het damesteam Triomf 3 van Sabina Breed, en het damesteam Triomf 6 van Saskia Vosselman, en ook het mixteam Triomf 5 van Carla Koopman werden 1e in hun poule.

Bij padel eindigden er 2 teams op de 1e plaats, zowel het zondagteam van Joey Kluijtenberg als dat van René van Baren gingen met de eer strijken.

Alle teams werden gefeliciteerd met een bekertje, bioscoopbon of een mooie bos bloemen, en mogen het volgend voorjaar in een hogere klasse gaan proberen.

Triomf 6 dames vrijdagavond tennis

Triomf 3 zondag padel

Triomf 5 mix vrijdagavond tennis

Triomf 3 jongens tot en met 17 tennis

Triomf 3 dames vrijdagavond

Triomf 1 zondag padel

Triomf 1 dames vrijdagavond

Triomf 2 jongens tot en met 17 tennis

Triomf 1 Groen tennis

Triomf 1 Meisjes tot en met 17

Klok

Zoals jullie wellicht al gezien hebben hangt er een nieuwe klok aan het clubhuis. Deze klok is een idee van Lisette Mulder, eigenaar van Tsjecho Reizen. Lisette vond het leuk om met haar bedrijf Triomf te steunen op een originele manier en zo kwam zij op de klok terecht. Helaas is vanwege een technisch probleem de klok nog niet operationeel, maar a.s. maandag 20 juni moet dit opgelost worden. Dan zal de klok via een radiosignaal altijd gelijklopen en ’s avonds verlicht zijn. Top idee van Lisette en een uitnodiging aan alle ondernemers op de club om met ons mee te denken. 

Als je meer wil weten over Tsjecho Reizen klik hier

Schrijf je nu in voor het Open Toernooi!

Noteer nu alvast in je agenda of schrijf je alvast in: Triomf Open vindt dit jaar plaats van 5 september tot 11 september. Een week vol met Tennis en Padel (P250) en natuurlijk veel gezelligheid, lekkere hapjes, cocktails en heerlijke muziek. Dat wil je niet missen!


Hier kun je je inschrijven voor Tennis

Hier kun je je inschrijven voor Padel

We kijken uit naar jullie inschrijvingen!

Sportieve groeten,

Open Toernooi commissie

Ladies event

Op 9 juli zal het ladies event plaats gaan vinden.
Aanvang 13.30 uur tot 18.00 uur. Padel en tennis staan onder meer op het programma. Er worden alleen dubbels gepeeld. Je kan je opgeven als dubbel maar ook individueel, geef dan ook op aan welk onderdeel je wil meedoen. Naast tennis en padel valt er nog meer te beleven, de organisatie komt spoedig met meer informatie over dit event.
Je kan je nu al wel aanmelden door een mail te sturen naar
Marjolein Schimmel klik hier

Club-Tenniskleding-Tennis Direct

Sinds kort heeft Triomf een overeenkomst afgesloten met Tennisdirect die voor alle partijen veel voordelen beloofd te gaan bieden. Wat betekent dit concreet voor jullie als leden en voor de club:

Clubkleding in de clubshop 

Triomf heeft een eigen clubshop op de website van Tennisdirect. Deze is te vinden onder “verenigingen/clubshops/LTC Triomf” op deze site. Hier kan met korting kleding gekocht worden uit de teamcollectie van Head bedrukt met het logo van Triomf. Ga altijd naar de site van Tennisdirect door te klikken op onderstaand logo. Dit logo is ook terug te vinden op onze website en in de clubapp. Zo steun je bij iedere aankoop de clubkas met 5% van de aankoopwaarde. Ook als je andere kleding of tennis- of padelspullen koopt.

Wij hebben in de bestuurskamer boven voor heren en dames pasmaten liggen van shirtjes, rokjes en broekjes, zodat je kan voelen wat voor materiaal het is en de juiste maat kan bestellen. Vraag Pamela naar de pasmaten.

Ledenacties

Meerdere malen per jaar zullen jullie gebruik kunnen maken van ledenacties met kortingen en aanbiedingen. Deze zullen via de mail en clubapp aan jullie worden gecommuniceerd. Ook hiervoor geldt; maak gebruik van het logo om naar de website van Tennisdirect te gaan. Zo profiteren we als club extra mee.

LTC Triomf

Triomf ontvangt een aanzienlijke bijdrage van Tennisdirect, profiteert van de inkoopvoordelen en ontvangt ten behoeve van toernooien gratis producten. Last but not least kunnen winnaars die bonnen ontvangen bij toernooien nu kiezen uit een enorme collectie tennis- en padelspullen die online worden aangeboden.

Tenslotte

Al met al verwacht ik veel van deze nieuwe samenwerking. Hopelijk zijn jullie net zo enhousiast over de voordelen en zien we binnenkort veel trotse Triomfleden met ons logo op de borst spelen!

Namens het bestuur,
Joost Oudshoorn

Agenda

We kunnen binnenkort nog uitkijken naar de volgende evenementen:

26 juni
Clubkampioenschappen Jeugd

27 juni tot en met 3 juli:
Veldwerk clubkampioenschappen tennis en padel

5 juli 20.00 uur
Ledenavond voor nieuwe leden in het clubhuis van Triomf

9 juli vanaf 13.30 uur – 18.00 uur:

Het ladies-event

5 september tot en met 11 september
Triomf Open

261 x bekeken