Na twee jaar weer terug van weggeweest –  Het meer voor mannentoernooi  

SAVE THE DATE ZATERDAG 5 NOVEMBER vanaf 17.00 uur 

Er zijn nog plaatsen, mannen van 18 jaar en ouder schrijf je in door een mail te sturen aan secretaris@ltctriomf.nl
Zet in je mail wie je partner is, welke speelsterkte jullie hebben en of je inschrijft voor tennis of padel.Je kunt je ook individueel inschrijven dan koppelt de organisatie je aan een partner. 

Mvg. Joost Oudshoorn en Joost van Dam 


Rabo ClubSupport
Onze deelname aan de RABO Clubsupport actie heeft onze Lawn Tennis en Padel Club Triomf een bedrag opgeleverd van 553 euro en 90 cent. Het bestedingsdoel is het aanpassen van ons clubhuis. Het bestuur bedankt onze leden die bij deze actie op ons hebben gestemd.  

Bardiensten 
Zoals zo ongeveer iedereen binnen Triomf weet moeten alle leden 2 bardiensten per jaar draaien, tenzij je te jong bent, een bepaalde leeftijd bereikt hebt (67+) of je actief bent op een ander vlak voor de vereniging. Leden kunnen zelf hun bardienst uitkiezen of anders de bardiensten afkopen (dat wil zeggen van te voren aangeven liever te betalen dan bardiensten te draaien). Nu is het zo dat de vereniging groter is geworden en de bar drukker en we de bardiensten dus harder nodig hebben. Enerzijds is dit dan ook een vriendelijk verzoek om je alsnog voor bardiensten in te schrijven (als je nog bardiensten moet draaien dit jaar) en anderzijds is dit een waarschuwing dat we binnenkort weer diensten gaan toewijzen en strikt met de regels wat betreft de bardiensten zullen om gaan. Het inschrijven voor een bardienst kan via de site en daar vind je ook het reglement en het formulier om af te kopen; https://www.ltctriomf.nl/bardienst/  Op deze plek staat ook de lijst met zogenaamde invallers, dit zijn voornamelijk wat jongere leden (of kinderen van leden) die tegen een kleine vergoeding bardiensten over willen nemen en aangezien we als vereniging langzamerhand ook aardig wat afkopers hebben en de vereniging dus ook uit deze lijst put, zijn we ook weer op zoek naar enthousiastelingen die op deze lijst willen.
Ze moeten 16 jaar of ouder zijn en kunnen contact opnemen via een mailtje richting de barcommissie;  barcommissie@ltctriomf.nl 

PS Het inschrijven op bardiensten kan ook heel makkelijk via de KNLTB-app en het barrooster voor volgend verenigingsjaar wordt momenteel aan gewerkt, we hopen dit in de eerste week van december open te zetten, want ook volgend jaar weer veel bardiensten nodig! 

Barcommissie LTC Triomf 


Houd het park schoon! 
Te vaak zien we naast de tennis- en vooral de padelbanen lege blikjes en flesjes, lege balblikken en losse ballen liggen. Niet voor niets staan er overal op het park bakken voor restafval, en ook voor blikjes en flesjes zonder statiegeld (de grote flesbakken) en ook speciale bakken voor de flesjes met statiegeld. In het clubhuis staat ook een grote emmer onder het digitale scherm, waar je oude ballen in kan gooien, waarvoor Pamela een goede bestemming heeft.  Dus als je gespeeld hebt, neem alles mee, zo zorgen we samen voor een mooi en opgeruimd park! 

Het bestuur LTC Triomf


Clubladder 

De Padelladder
Alle resultaten van de LTC Triomf dubbel padelladder Zomer 2022 zijn verwerkt. Er zijn in totaal 353 wedstrijden gespeeld door 252 spelers, een gemiddelde van 6 wedstrijden per speler en een opkomst van 59%. Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet, en feliciteren de volgende spelers met hun bijzondere prestaties:

Meeste wedstrijden (23)     
HOT SHOTS
Top spelers·     
1e plaats: Dijkies·      
2e plaats: Bart & Stefan·      
3e plaats: Fc Victory
Gemengd       
1e plaats: Fantastic 2    
2e plaats: Diques·      
3e plaats: Michael en Angelique
Top spelers (dames)       
1e plaats: En doorr      
2e plaats: The Unstop-padels·      
3e plaats: HyperHyper
Snelle stijgers     
Arie & Oos      
De Tegenstander·      
Padel Kartel·      
Opperbeunen onderweg naar #1      
3de Helft

De volledige eindstand vind je hier. De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.

Tennis dubbelladder
Alle resultaten van de LTC Triomf dubbel tennisladder Zomer 2022 zijn verwerkt. Er zijn in totaal 97 wedstrijden gespeeld door 88 spelers, een gemiddelde van 4 wedstrijden per speler en een opkomst van 56%. Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet, en feliciteren de volgende spelers met hun bijzondere prestaties:
Meeste wedstrijden (11)     
2 Non Blonds       
Arsenaal
Top spelers     
1e plaats: Arsenaal·      
2e plaats: Marco&Peter    
3e plaats: lesvandariogehad|
Gemengd     
1e plaats: Zonnebloem    
2e plaats: Anjers      
3e plaats: RikaenJoost
Top spelers (dames)     
1e plaats: Dreamteam      
2e plaats: Gaby & Assiya    
3e plaats: Anita/Claudia
Snelle stijgers       
Nick & Coen      
Eric & Job      
Jeroen & Jeroen      
Thom & Bram

De volledige eindstand vind je hier. De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.  

Tennis Enkelladder
Alle resultaten van de LTC Triomf enkel tennisladder Zomer 2022 zijn verwerkt. Er zijn in totaal 258 wedstrijden gespeeld door 66 spelers, een gemiddelde van 8 wedstrijden per speler en een opkomst van 76%. Wij bedanken alle deelnemers voor hun sportieve inzet, en feliciteren de volgende spelers met hun bijzondere prestaties:
Meeste wedstrijden (18)     
A Van Herwaarden·      
Tim Poelenjee
Top spelers   
1e plaats: Jeannot de Rijke    
2e plaats: Gaby van Houten      
3e plaats: Ed Houweling
Top spelers (dames)     
1e plaats: Gaby van Houten      
2e plaats: Jeannette Elsenaar      
3e plaats: Denise den Hertog
Snelle stijgers       
Nick van den Berg      
Julia Bittroff      
Rinus van Ruitenburg      
Tim Poelenjee    
Eric Gordijn

De volledige eindstand vind je hier. De top 3 spelers zijn opgenomen in de ‘Hall of Fame’.

Deze week starten we de eerste ronde van het nieuwe seizoen voor de paddelladder, tennisdubbel en enkelladder: Winter 2022/2023!  

247 x bekeken