RABO Clubsupport 
Ook dit kalenderjaar doet LTC Triomf weer mee aan de RABO Clubsupport actie. Van 5 tot en met 27 september kan er gestemd worden door LTC Triomf leden van 12 jaar en ouder mits je ook lid bent van de RABObank. Als je je stem uitbrengt levert dit LTC Triomf per uitgebrachte stem een bepaald bedrag op. Voor meer informatie of als je wil stemmen moet je naar de website van de RABObank Clubsupport gaan door hier te klikken 

De Tent 
Nadat enige tijd geleden de grote parasols die stonden ter hoogte van de Auto Hofman en Jumbo padelbanen kapot zijn gegaan vanwege windvlagen, is er inmiddels op dezelfde plaats een alternatief verrezen, een degelijke tent, waarvan de verwachting is dat het slecht weer met gemak kan doorstaan. 

Najaarscompetitie 
De najaarscompetitie staat op het punt te beginnen. Dat houdt dus in, dat in de periode van 16 september tot en met 16 oktober op vrijdagavond, zaterdag en zondag zowel de tennis- als ook de padelbanen vaak geblokt zijn voor competitie wedstrijden. Zijn er leden die wel eens willen invallen met tennis en of padel dan kun je jezelf opgeven bij Marjo van der Wel, klik hier
Op zondag gaat het heren padelteam van Joey Kluijtenberg de strijd aan met andeze spelen thuis op 25-9, 2-10 en 9-10. Aanvang van de wedstrijden is 12.30 uur. 

Wintercompetitie 
Op 7 speeldagen in de winter wordt er door de KNLTB ook een winter padel competitie georganiseerd. Triomf zal hier alleen op de vrijdagavond aan deelnemen, en deze is bedoeld voor teams, die in het najaar zijn uitgeloot, en wordt aangevuld met nieuwe teams. Het maximaal aantal teams, dat voor Triomf kan deelnemen is 10. De speeldagen zijn 11-11, 25-11, 9-12, 6-1, 20-1, 3-2 en 17-2. Wil je hieraan meedoen, geef je team (min. 4 personen) dan vóór 12-9 bij me op, klik hier.

In Memoriam 
Na een kort ziekbed, en veel te jong, is helaas weer een van onze leden overleden. Silvia de Jong mocht maar 57 jaar worden. Zij hoorde bij een club oud-leden van BVCB die bij onze vereniging lid zijn geworden. Dit is een hechte club, waar het verdriet om haar verlies zeker grote impact heeft. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar dierbaren. En wij wensen hen allemaal sterkte en kracht, zoals Silvia ook nog zo mooi op haar kaart aangaf: wend je gezicht naar de zon!

Barbezetting 
Onze vereniging heeft de afgelopen twee jaar een enorme ledengroei doorgemaakt, de teller staat inmiddels op 1322. Daarom is het nodig dat de clubhuis en de bar veel vaker open zal zijn. Naast de bij ons allen heel erg bekende Pamela, zal Senaït vaker op de club te vinden zijn.

Op zaterdagochtenden is sinds twee weken het clubhuis en de bar geopend, op deze zaterdagochtenden is Lara Breugem onze gastvrouw.

De Klok 
Over de klok kunnen we kort en krachtig meedelen, het heeft even geduurd maar hij loopt! 

Clubkleding
Triomf heeft sinds enige tijd een eigen clubshop op de website van Tennisdirect. Deze is te vinden onder “verenigingen/clubshops/LTC Triomf” op deze site. Hier kan met korting kleding gekocht worden uit de teamcollectie van Head bedrukt met het logo van Triomf. Ga altijd naar de site van Tennisdirect door te klikken op bovenstaand logo. Dit logo is ook terug te vinden op onze website en in de clubapp. Zo steun je bij iedere aankoop de clubkas met 5% van de aankoopwaarde. Ook als je andere kleding of tennis- of padelspullen koopt. Helaas zijn er op dit moment problemen met de website van Tennis Direct waardoor clubkleding bestellen niet mogelijk is. Naar verwachting zijn de problemen ergens tussen half en eind september verholpen en kan er dus weer clubkleding worden aangeschaft bij onze sponsor.


Senioren (55+) tennis en padel toernooi LTC Triomf 2022
Beste Senioren,
Na het in 2021 zeer geslaagde Seniorentoernooi dat toen in juni plaatsvond is het opnieuw de bedoeling dit toernooi te laten plaatsvinden. Rekening houdend met reeds geplande evenementen komen we uit in de eerste week van oktober.

Hieronder enige nadere info en bijzonderheden:
Datum: donderdag 6 oktober 2022
Deelnemers: Leden LTC Triomf, dames en heren van 55 jaar en ouder. 
Vorig jaar waren alleen de tennissers actief maar dit jaar hopen we op voldoende belangstelling van dezelfde 55+ categorie spelers bij Padel zodat ook daarvoor een toernooi-opzet kan worden geregeld.

Spelvorm: 
Zowel voor tennis als padel geldt, dat er in poules gespeeld wordt, waarin herendubbels, damesdubbels en mixeddubbels door elkaar spelen, e.e.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen, en waarbij indeling op sterkte wordt gemaakt. Er wordt op tijd gespeeld en doorgeteld.   

Inschrijving: 
Er dient bij voorkeur in koppels te worden ingeschreven maar ook individuele inschrijving is mogelijk. De commissie zal bij individuele inschrijvers trachten een passende partner te vinden wat in het merendeel van de gevallen ook zal lukken. Bij de inschrijving graag ook de actuele reële ranking vermelden. Er kan slechts voor één onderdeel worden ingeschreven, dus óf tennis, óf padel. Dit graag bij de inschrijving vermelden! De inschrijving kan vanaf heden uitsluitend per email naar nijmandsjlj@lijbrandt.nl  gestuurd worden. Na inschrijving zal een ontvangstbevestiging worden teruggestuurd. In de eerste helft van september kan dit i.v.m. vakantie iets langer op zich laten wachten. De inschrijving stopt op 28 september a.s. of zoveel eerder, als het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Bij problemen om per e mail in te schrijven, zo nodig per telefoon of whatsapp contact opnemen met Jan Nijmands, 06 2353 2287
Het inschrijfgeld bedraagt €. 10 per persoon, dat moet worden gepind bij aanmelding op de toernooi dag.

Het voorlopige programma voor 6 oktober: 
Aanmelden vanaf 11.00 uur; koffie met iets lekkers. De wedstrijden starten om 11.30 uur en eindigen om circa 16.00 uur. Het aantal wedstrijden stellen we vooralsnog op 3 per koppel maar kan aan de hand van het aantal inschrijvingen veranderen. Evenzo geldt dat voor de nu geplande aanvangstijd. Vanaf 16.00 uur tot …. is er een  uitgebreide en zeer aangeklede  borrel te verwachten. Wij hopen jullie hiermede voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en vooral enthousiast gemaakt en zien jullie inschrijving graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Zo gauw het aantal inschrijvingen bekend is komen we terug met het definitieve programma voor de toernooidag.

Namens de toernooi commissie,Jan Nijmands, Fred Valkenburg, Freek Noorman  

Agenda 
We kunnen binnenkort nog uitkijken naar de volgende evenementen: 
5 september tot en met 11 september Triomf Open 
11 september tot en met 16 oktober Najaarscompetitie Tennis en Padel 
6 oktober 55+ Toernooi
29 oktober Fun Toernooi Padel 
5 november Het meer voor mannen event

341 x bekeken