Leden van LTC Triomf opgelet,   

Padel groeit erg hard in Nederland en wij zijn enorm blij met de komst van de drie nieuwe padelbanen. Hierdoor kunnen er ook meer lessen gegeven worden om ons niveau te verbeteren. Vanaf deze week kun je jezelf aanmelden voor de 17-weekse padel wintercursus verzorgd door Padel-Only. Tijdens deze cursus ga je 17 weken met verschillende padel thema’s aan de slag om jouw spel te verbeteren!    

”Doe mee, verbeter jouw spel en krijg nóg meer plezier in padel!”  

Over de 17-weekse cursus 
In een vast groepje van maximaal 4 spelers, ga je wekelijks op een vaste dag en vaste tijd aan de slag. Elke week zal er een thema centraal staan, waarmee je aan de slag gaat. Je krijgt van tevoren het instructiefilmpje opgestuurd via de WhatsApp groepsapp die gemaakt gaat worden. Tijdens elke les van 60 minuten gaan wij op ieder niveau aan de slag.   

Bekijk hier alvast wat padel instructiefilmpjes
Padel-Only is afgelopen seizoen begonnen met het maken van instructiefilmpjes bij ons op de vereniging. Je leert meer over verschillende technieken en tactieken. Er staan momenteel 15 verschillende lessen online. Bekijk ze via dit YouTube-kanaal.  

Wil je meedoen met de cursus? 
Meld je dan vóór 19 september aan. Ga naar https://padel-only.nl/dienst/padellessen-bij-ltc-triomf/ voor meer informatie en om het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt jezelf het beste als groep aanmelden, maar als je geen groep hebt, geen probleem, dan gaan wij je proberen te koppelen aan een groepje. Wij kijken uit naar jouw inschrijving.

Heel veel plezier en tot snel op de padelbaan!   Met sportieve en vriendelijke Padel groetjes,  
Namens het hele Padel-Only Team Nicky Gerritse, Sten Richters en Arwin Romeijn 

82 x bekeken