Vanaf 15 december veranderen de regels die erop gericht zijn Corona aan te pakken wederom.
• De jeugdleden tot en met 18 jaar mogen singelen en dubbelen, dit geld voor tennis en padel.
• In het kader van onze huidige 1,5 meter maatschappij is het onze leden van 19 jaar en ouder, voorlopig tot en met 19 januari 2021, alleen toegestaan te singelen.
• Ons clubhuis en het terras blijven gesloten.
• Douchen kan dus niet in het clubhuis, doe dat thuis.
• Het is niet toegestaan dat leden zelf drank meenemen om dat na een partijtje padel of tennis ergens te nuttigen op ons park.
• Als je uitgespeeld bent blijf dan niet hangen, verlaat zo snel als mogelijk is ons het park.
• Ben je verkouden of snotterig dan mag je niet op het park komen om te tennissen of te padellen en blijf je dus thuis.

Afhangen
• Heb je al voor morgen of overmorgen gereserveerd voor een dubbelspel, pas dan vanavond nog je reservering aan. Pas je je reservering niet aan dan zal je reservering verwijderd worden

Tennisles en Padelles
• De leden die tennisles en of padelles volgen bij de Tennisschool Rob Mentink of bij de padelschool Padel Only krijgen van hen zo spoedig mogelijk informatie over de lessen
• Het is niet de bedoeling dat ouders op het park zijn als hun kind(eren) op dat moment tennisles volgt.

Looproutes
De Looproutes op het park zijn als volgt:
• Je komt binnen door het hek bij de fietsenstalling en volgt de aangegeven looproutes. Bij binnenkomst zie je een tafel waarop handgel staat, je wast met deze gel je handen en je loopt daarna pas door, het park op.
• Je verlaat het park via het hek bij de toiletten, ook daar staat gel om je handen te wassen. Ook op weg naar de uitgang volg je de aangegeven looproutes.

Afsluiten van het Park
• Het tennispark is geopend tot 23.00 uur, wil de laatste speler het licht uit doen, de deur dichttrekken bij de verlichting en de hekken (ingang en uitgang) dichttrekken.

Corona aanspreekpunt
• Zijn er vragen die met tennis, padel en Corana hebben te maken dan kun je voor algemene vragen je terecht op deze website van de KNLTB: https://corona.knltb.nl

Voor specifieke vragen met betrekking tot LTC Triomf kun je terecht bij de secretaris: secretaris@ltctriomf.nl

Het bestuur wenst iedereen ondanks de hernieuwde beperkingen toch weer veel tennis en of padel plezier