De overheid heeft op maandagavond 8 maart de maatregelen aangepast om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor de
leden van LTC Triomf betekent dit een versoepeling van de maatregelen. De nieuwe regels gaan in vanaf dinsdag 16 maart. De gewijzigde maatregelen gelden voor het tennis en voor het padel.

De gewijzigde maatregelen vanaf 16 maart
• Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen en padellen met maximaal 4 personen. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler.
• Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief de trainer.

Maatregelen die worden verlengd
• Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
• Interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.
• Maar interne evenementen zoals de ladder, de clubavond en de interne competitie mogen nog niet worden georganiseerd.
• Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld.
• Publiek is niet toegestaan.
• Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
• Verlaat het park zo snel als mogelijk is, nadat je hebt getennist of gepadeld.
• Blijf dus niet hangen op het terras.
• Ontsmet je handen bij binnenkomst en bij vertrek van ons park.
• Loop ons park alleen op via het rechterhek gezien vanaf de voorkant van ons clubhuis. Verlaat het park via het linkerhek.
• Ben je snotterig of heb je andere symptomen zoals koorts blijf thuis.
• Het is van het grootste belang dat leden die hebben afgehangen in het digitale systeem ook daadwerkelijk op dat tijdstip op de baan staan. Ons afhangsysteem is ook ons controlesysteem als er eventueel Coronabesmettingen zouden ontstaan. Zo weten we ook exact wie we eventueel moeten informeren.

Gewijzigde maatregel vanaf 31 maart mbt de avondklok
De avondklok geldt van per 31 maart van 22.00 tot 4.30 uur. Er kan worden afgehangen tot 22.00 uur. De leden zijn zelf verantwoordelijk om op tijd thuis te zijn voordat de avondklok ingaat. Wij adviseren ons park om 21.45 uur te verlaten. Het bestuur verzoekt met klem al onze leden zich aan deze regel en de al bestaande regels vanwege Corona te houden en gaan er dus van uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Namens het bestuur van LTC Triomf
MvG